O nama

O nama

Vokel d.o.o. je ugledno trgovačko društvo koje već više od trideset godina djeluje na tržištu BiH i izvan njega, od svog osnutka 1989. godine.Strpljivim radom i upornošću, noseći se sa svim nepoznanicama i poteškoćama na tržištu, Vokel se razvio u prepoznatljivi brand i postao sinonim  kvalitete i pouzdanosti.

Tijekom  dugogodišnjeg poslovanja Društvo Vokel je sa svojim partnerima ostvarilo kvalitetnu, poslovnu vezu dobrom komunikacijom i suradnjom.Trenutno Vokel broji preko 200 dugogodišnjih partnera  s čijom suradnjom Vokel sigurno korača prema uspješnijoj budućnosti.

Društvo Vokel upošljava preko 300 visoko osposobljenih i motiviranih osoba.Svjesni važnosti razvoja i ulaganja u ljudske potencijale, svojim zaposlenicima omogućava kontinuiranu edukaciju, doprinoseći na taj način kvaliteti usluga za krajnje potrošače i poslovne partnere.

Osnovna djelatnost Društva Vokel d.o.o. je uvoz, izvoz i prodaja materijala za vodovodne instalacije, transportnih i distribucijskih vodovoda, keramike, sanitarija, parketa, laminata te uređaja i opreme za centralno grijanje i klimatizaciju.

Svoje poslovne uspjehe Vokel d.o.o. ostvaruje u 15 poslovnica smještenih u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Tuzli, Bihaću, Jajcu, Livnu, Brčkom, Prijedoru, Bijeljini, Trebinju, Sanskom Mostu, Bosanskoj Krupi i Imotskom te centralnim sjedištem u Vinjanima - Posušju.
Navedeni objekti se protežu na 46.272 m² popraćeni 132 398 m² okolnog zemljišta.

Za kvalitetno obavljanje poslovnih obaveza prema kupcima i dobavljačima, Vokel d.o.o. posjeduje preko 40 dostavnih vozila, velikog i malog kapaciteta zapremanja robe, kako bi u što kraćem vremenskom roku isporučio robu svojim kupcima i poslovnim partnerima.

Tijekom dugogodišnjeg poslovanja Društvo Vokel je prepoznato od strane tržišta svojom raznovrsnom ponudom asortimana renomiranih svjetskih proizvođača te je steklo veliko povjerenje kod poslovnih partnera.Svoj uspjeh Vokel može zahvaliti dobroj lokalnoj i regionalnoj pokrivenosti tržišta, dosljednosti u provođenju poslovne strategije Uprave Društva, iskustvu i profesionalnosti zaposlenika te timskim radom i  planiranjem.

 

Brendovi